Haberler


Sultanbeyli Diyaliz Merkezi Yeni Hizmet Binasına Taşındı.  

İstanbul Sultanbeyli ilçesinde 20 yıllık geçmişi olan Sultanbeyli Diyaliz Merkezi, ilk diyaliz hastaları kabulünü yaptığı 2002 yılından bu yana Sultanbeyli A.Gazi Mah. Emir Caddesinde hizmet vermekteydi.

Yönetim Kurlu Başkanı Dr.Basri Yılmaz'ın diyaliz hastalarına ve konuklarımıza daha iyi hizmet verebilmek için verdiği desteği ve talimatıyla yine A.Gazi Mahallesinde bulunan Semerkant Sokak'taki yeni kendi binamıza taşınma işlemimiz 14 Kasım 2020 tarihinde gerçekleşmiştir.

Sultanbeyli Diyaliz Merkezi 33 yatak kapasitesine sahip olup, Diyaliz Merkezinin üç katı diyaliz salonu olarak tasarlanmıştır.Diyaliz salonları ve hasta yatak araları sosyal ve hijyenik mesafeler de göz önüne alınarak planlanmıştır.Diyaliz Salonları oldukça ferah, havadar ve aydınlıktır.

Diyaliz Merkezinin her katında izole diyaliz odaları da ayrıca mevcuttur.

Sultanbeyli Diyaliz Merkezi olarak; hemodiyaliz uygulamaları için elde edilen suyun en kaliteli ve en son teknolojik yöntemlerle elde edilmesini amaçlamaktadır.Bu doğrultuda taşınma işlemleri sırasında yeni bir DOUBLE REVERSE OSMOS -Fresenius AQUA RO MODÜLER PLUS- SU ARITMA CİHAZI satın alınarak,diyaliz merkezinin su sistemi baştan  aşağı yenilenmiştir.

E-bülten listemize kayıt olun.

Yeniliklerimizden haberdar olmak için kendinizi ebülten listemize ekleyin.